TitleProduct

Liquid Image Water Transfer Printing Film Decorative Pattern No. Lrd294b

  • Price:

    Negotiable

  • minimum:

  • Total supply:

  • Delivery term:

    The date of payment from buyers deliver within days

  • seat:

    Sichuan

  • Validity to:

    Long-term effective

  • Last update:

    2017-12-21 05:59

  • Browse the number:

    273

Send an inquiries

Company Profile

Liquid Image, LLC

By certification [File Integrity]

Contact:Ms. Emma Liu(Mr.)  

Email:

Telephone:

Phone:

Area:Sichuan

Address:Sichuan

Website: http://liquidimagellc.oinseaway.com/

PRODUCT DETAILS
Liquid Image water transfer printing film Item No.LRD294B

Product Specifications:

Brand
LIQUID IMAGE
pattern Decorative
Width 50cm
Material PVA transfer printing film
Application Surface Treatment for X-BOX, Hunting Gun, Iphone Cases, Car Interiors
Feature Water Soluble
MOQ 10 Square Meters
FOB Price 2~3$ per Square Meter
Payment Paypal, western Union, T/T
Shipping UPS, FedEx, DHL, EMS
Port SHANGHAI
Delivery Detail 2-4 Working Days after payment
Packaging Details Carton Package
Supply Ability 5000 Square Meters per Day
Place of Origin Sichuan, China(Mainland)
 



Liquid Image Water Trnsfer(also known as Hydro Dipping ) Print Film
Questions You May Concern

1. What is hydrographic film ?
Answer: hydrographic film (also known as water immersion printing, hydrographic printing, hydro dipping, hydro imaging and fluid imaging) is a 3D decorating process.
The Water Transfer Printing process is extensively used to decorate items that range from entire all-terrain vehicles and car dashboards to small items like bike helmets or other automotive trim. Films can be applied to all types of substrates including plastic, fiberglass, wood, ceramics, and metal. For the most part, if the item can be dipped in water, the hydro-graphic process can be used.

 

2. What hydrographic film Patterns we have?
Answer: We have thousands of patterns, including Carbon Fiber, Skull, Camouflage ,Wooden, Marble& Stone, , Animal Skin, Cartoon, Flower, Metal Brush etc., Many films are only available from us. We can also print your design if you want.

3. What hydrographic film items can this technology apply to?
Answer: This process can be used on almost all the 3D parts surface treatment, like car Interiors, c-box, guns, Automatics, furniture, shoes, fishing tools etc.

4. What width of hydrographic film we have?
Answer: We have water transfer print film in 50cm, 80cm, 90cm, 100cm width. You can recognize the exact width from the last letter of the pattern number: B-50CM ; C- 80CM ; D- 90/100CM; A-100CM. For example: LCF021A(The "A" means this film is 100cm width).
PS: Once the water hydrographic film printed,the hydrographic film width could not change.

5. How can you place an order?
Answer: Please kindly send us an inquiry, or contact us on trademanager.

Here are details :
1) Please contact us , we will send you our hydrographic film catalog by email.
2) When you get the catalog please select the patterns you want, list us the pattern number and quantity for each.
3) We will quote you the total soon after your list, payment by T/T bank transfer, paypal, western union is ok.
4) We will ship your order by FedEx, EMS,UPS, TNT DHLexpress in 1-5 days after the payment. you may get your order in 7-15 days after payment.
Quick purchase channel for small orders: http://www.aliexpress.com/store/708263

6. What kind of hydrographic film packing we use?
Answer: We will roll water transfer print film by paper tube( more than 10 sq.ms), pack the roll with plastic inside and carton outside.

7. Do we offer freight discount?
Answer: We will quote you freight at the discount price we get from express company, and there are big UPS/TNT/FedEx f DHLreight discount for more than 20 KGS( About400 sq.ms film) order.

8. Do we offer process support?
Answer: It's our honor if we can help you to start WTP business, we are glad to offer you process support.If you have any questions, just let us know.

9. Do we offer hydrographic film activator?
Answer: hydrographic film activator is the key to WTP process, please contact us , you will get more than you need.

10.Can we print hydrographic film at your design?
Answer: We provice customise printing service. If you have any design, just send us pic in format: .AI or .CDR ., and let us know the film width you want, We will email you the detail of this service.

11. What if the shipping cargo were damaged or in shortage?
Answer: We will well pack the water tansfer print films in carton box and wrapped with tapes, and we choose the best express company ( UPS/FedEx/EMS DHL) to avoid shipping dammage.
If you got damaged packing, please kindly let us know at the earlist. Before you open the box please take photo of the package, weight the total weight,and send us pics. We will composite you soon after the damage or shortage comfirmed